Το κατάστημα μας έχει τερματίσει τη λειτουργία του. Ευχαριστούμε!


 

COTTAGE CILINDRO

Το σχήμα της CILINDRO είναι διαθέσιμο και στην μορφή "Cottage", με την ανθεκτική και εύκολη στον καθαρισμό της πλεκτή επιφάνεια, σε τέσσερις γήινους τόνους και σε δύο μεγέθη. Κάθε μία περιλαμβάνει ένα εσωτερικό αποσπώμενο δοχείο φύτευσης, μία τάπα αποστράγγισης του νερού της βροχής, και ένα εσωτερικό σύστημα αυτόματης άρδευσης.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Τιμή από: 30,81 €
 
Περιγραφή Προϊόντος
Λεπτομέρειες

Η πλεκτή επιφάνεια Cottage δίνει στη γλάστρα CILINDRO όχι μόνο μια πολύ ιδιαίτερη όψη αλλά και ιδιαίτερη αντοχή στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Το μοντέρνο σχήμα της CILINDRO με τη νέα εμφάνιση «Cottage» προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για δημιουργικές και καλαίσθητες παρεμβάσεις στο μπαλκόνι και στη βεράντα σας.

Η γλάστρα CILINDRO Cottage της Lechuza, για φυτεύσεις σε εξωτερικούς χώρους, δεν είναι μόνο ελκυστική αλλά και πρακτική καθώς προσφέρει ευκολίες που κάνουν την φύτευση και περιποίηση των φυτών σας παιχνίδι. Ο εναλλάξιμος, αποσπώμενος εσωτερικός κάδος φύτευσης που διαθέτει, με τις χωνευτές χειρολαβές, απλοποιεί κάθε αλλαγή φύτευσης ή εργασία περιποίησης των φυτών σας.

Επιπλέον, στις περιπτώσεις που η CILINDRO Cottage της Lechuza τοποθετηθεί σε εξωτερικούς χώρους, διαθέτει μηχανισμό που προστατεύει τα φυτά σας από υπέρ-άρδευση. Αφαιρώντας απλά την κόκκινη τάπα αποστράγγισης στο κάτω μέρος της γλάστρας, το περιττό νερό υπερχειλίζει και απομακρύνεται, ενώ η δεξαμενή νερού του συστήματος αυτόματου ποτίσματος παραμένει γεμάτη και συνεχίζει να παρέχει στα φυτά σας το νερό που χρειάζονται.

Χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
SKU cottage cilindro
ΑΥΤΟΠΟΤΙΖΟΜΕΝΗ -
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΙΑΤΟΥ (cm): -
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Ετικέτες Προϊόντος
Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.