Το κατάστημα μας έχει τερματίσει τη λειτουργία του. Ευχαριστούμε!


 

 

Τι είναι το Paypal;


Το PayPal είναι ένας διεθνής χρηματοπιστωτικός οργανισμός, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές, όπως, αγορές και πωλήσεις μέσω internet, εγγραφές και συνδρομές, ακόμα και δωρεές. Λειτουργεί σαν ένα είδος τραπεζικού λογαριασμού που προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων.

Το PayPal δεν είναι μόνο ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους συναλλαγών μέσω Internet αλλά και ένας από τους πιο πρακτικούς και ευέλικτους. Χρησιμοποιεί  τεχνολογία τύπου SSL και κορυφαία μέτρα πρόληψης και προστασίας για να διατηρεί τα αρχεία των χρηστών του ασφαλή. Για το λόγο αυτό αποτελεί την επιλογή επιχειρήσεων διεθνούς και μη εμβέλειας, για διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, αλλά και ιδιωτών για τις πιο απλές συναλλαγές.

Μέσω του PayPal, τόσο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όσο και υπόλοιπα στοιχεία του λογαριασμού σας – εφόσον διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal -  προστατεύονται από ισχυρή κρυπτογράφηση και ΔΕΝ γνωστοποιούνται σε κανέναν! Ούτε το Kepos.gr, ούτε κανείς άλλος αποκτά πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Πρέπει να αποκτήσω λογαριασμό στο Paypal;


Η δημιουργία λογαριασμού στο Paypal δεν είναι απαραίτητη για την αγορά προϊόντων από το Kepos.gr. Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτική σας κάρτας στη αντίστοιχη σελίδα του Paypal όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Η διαδικασία της επεξεργασίας των στοιχείων της πιστωτική σας κάρτας γίνεται μέσω ασφαλούς, κρυπτογραφημένης σύνδεσης.

PayPal - πληρωμή με πιστωτική κάρτα

 

Στη δεξιά στήλη εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστική σας κάρτας. 

 

Εάν μετά την επιλογή σας για πληρωμή μέσω Paypal οδηγηθείτε σε σελίδα του PayPal στην οποία δεν μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας (όπως φαίνεται στη παρακάτω εικόνα) και δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, πατήστε στον σύνδεσμο που είναι κυκλωμένος με κόκκινο.

PayPal - πληρωμή μέσω λογαριασμού PayPal

Αν δεν έχετε αλλά θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PayPal προκειμένου να πραγματοποιείτε αγορές στο Internet χωρίς να εισάγετε κάθε φορά τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή να τα δίνετε κάθε φορά σε ¨τρίτους¨, η δημιουργία λογαριασμού στο PayPal είναι σαν τη δημιουργία λογαριασμού e-mail: Εύκολη και ΔΩΡΕΑΝ.

Αφού εισάγεται τα στοιχεία σας για τη δημιουργία του λογαριασμού σας, στη συνέχεια, μέσα από αυτόν, δηλώνεται μία έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω της οποίας θα μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές που επιθυμείτε.

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PayPal, πατήστε ΕΔΩ.