Το κατάστημα μας έχει τερματίσει τη λειτουργία του. Ευχαριστούμε!


 

 

Η επιχείρησή μας

Η εμπορική Επιχείρηση με την επωνυμία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ διατηρεί τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου http://www.kepos.gr προοριζόμενο για την εμπορεία ειδών κήπου. Ακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, δημιουργήσαμε το Kepos.gr για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του καταναλωτή με το καλύτερο επίπεδο τιμών, με έμφαση στην ποιότητα και μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. 

Απευθυνόμαστε στους ερασιτέχνες καλλιεργητές προσφέροντας απλές, παραδοσιακές ποικιλίες σπόρων λαχανικών και αρωματικών φυτών σε μικρές συσκευασίες και μεγάλη γκάμα λιπασμάτων κατάλληλων και για βιολογική - οργανική καλλιέργεια. Διαθέτουμε επίσης ποικιλία σπόρων και βολβών λουλουδιών και μεγάλη γκάμα σε γλάστρες και ζαρντινιέρες για την διακόσμηση του κήπου σας.Η επιχείρησή μας επίσης συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές ειδών άρδευσης και αυτόματου ποτίσματος στην Ελλάδα προσφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άρδευσης του κήπου σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στόχος μας είναι να γίνουμε η μόνιμη πηγή εξυπηρέτησης της καθημερινότητας σας και να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το κατάστημά μας λειτουργεί ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και στην έδρα μας δεν διατηρούμε stock από τα προϊόντα μας. Όλα τα προϊόντα συγκεντρώνονται άμεσα κατόπιν παραγγελίας αυθημερόν, ή σε διάστημα 1 - 2 ημερών.