Το κατάστημα μας έχει τερματίσει τη λειτουργία του. Ευχαριστούμε!


 

 

Οι πληρωμές για τις συναλλαγές με το Kepos.gr μπορούν να γίνουν με τους εξής 3 τρόπους:

Aντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα μας έρχονται μέσω courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής αφορά μόνο παραγγελίες προϊόντων που μπορούν να παραδοθούν μέσω courier. Για παραγγελίες που αφορούν προϊόντα μεγάλου όγκου, όπου η παράδοσή τους γίνεται μέσω πρακτορείου μεταφορών, δεν δύναται η πληρωμή με αντικαταβολή.

Paypal

Το Paypal είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο. Είναι αξιόπιστο και πολύ εύχρηστο. Το PayPal κρυπτογραφεί και προστατεύει τα προσωπικά και οικονομικά σας στοιχεία και δεν τα αποκαλύπτει ποτέ στον εκάστοτε πωλητή*. Το μόνο που χρειάζεται είναι το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο Paypal (δωρεάν) και η σύνδεσή του με την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του PayPal.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον τραπεζικό λογαριασμό του Kepos.gr. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, στο 4ο Βήμα "Στοιχεία Πληρωμής", επιλέξτε "Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.". Στο επόμενο βήμα ενημερωθείτε για το τελικό οφειλόμενο ποσό και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Στη συνέχεια, είτε μέσω web-banking, είτε παραδοσιακά από κάποιο υποκατάστημα τραπέζης, προβείτε στην κατάθεση του συνολικού ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.  Η προώθηση της παραγγελίας γίνεται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ. Λογ/σμού:
15396593905
IBAN: GR87 0110 1530 0000 1539 6593 905
Δικαιούχος: Ευαγγελία Μπαραλού
ALPHA BANK
Αρ. Λογ/σμού:137-002101-218356
IBAN:
GR69 0140 1370 1370 0210 1218 356
Δικαιούχος: Ευαγγελία Μπαραλού

*Σημείωση:
Το Kepos.gr, σε κάθε περίπτωση, ΔΕΝ αποκτά πρόσβαση σε, ΔΕΝ καταχωρεί, ΔΕΝ αποθηκεύει και ΔΕΝ διαχειρίζεται, με οποιονδήποτε τρόπο, στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.