Το κατάστημα μας έχει τερματίσει τη λειτουργία του. Ευχαριστούμε!


 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καθορίζει τον τρόπο που το οποίο το Kepos.gr χρησιμοποιεί και προστατεύει οποιαδήποτε πληροφορία δίνετε στο Kepos.gr όταν χρησιμοποιήσετε αυτό τον ιστότοπο. Το Kepos.gr δεσμεύετε να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) μόνο κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης των παραγγελιών ή όταν γίνετε συνδρομητής στις υπηρεσίες μας. Αν σας ζητηθεί να δώσετε ορισμένες πληροφορίες για εσάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πληροφορίες αυτές θα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Το Kepos.gr μπορεί να αλλάξει αυτήν την πολιτική από καιρό σε καιρό με την ενημέρωση αυτής της σελίδας. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα από καιρό σε καιρό για να εξασφαλίσετε ότι είστε ενημερωμένοι και σύμφωνοι με τυχόν αλλαγές.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε

Ενδέχεται να συλλέξουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Όνομα
  • Πληροφορίες επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Δημογραφικές πληροφορίες, όπως ταχυδρομικούς κωδικούς, προτιμήσει και ενδιαφέροντα
  • Άλλες πληροφορίες σχετικές με έρευνες πελατών και / ή προσφορές

Για τον πλήρη κατάλογο των cookies που συλλέγουμε δείτε την παράγραφο Κατάλογος των cookies που συλλέγουμε

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες, και ιδίως για τους ακόλουθους λόγους::

  • Εσωτερική τήρηση αρχείων.
  • Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Ενδέχεται να στείλουμε περιοδικά διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε.
  • Από καιρό σε καιρό, μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας αγοράς. Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, φαξ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να προσαρμόσει το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή. Για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε ηλεκτρονικά.

Δεσμευόμαστε οτι δεν θα πουλήσουμε, διανείμουμε ή μισθώσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, εκτός αν έχουμε την άδειά σας ή απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης/συνδρομητής στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το Kepos.gr, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών που χρησιμοποιεί ο χρήστης/συνδρομητής. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο χρήστης/συνδρομητής έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο ζητά την άδεια να τοποθετηθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μόλις συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται και το cookie βοηθά στην ανάλυση της κίνησης στο διαδίκτυο ή σας ενημερώνει όταν επισκέπτεστε ένα συγκεκριμένο site. Τα cookies επιτρέπουν σε δικτυακές εφαρμογές να σας απαντήσει ως άτομο, προσωπικά. Η δικτυακή εφαρμογή μπορεί να προσαρμόσει τις δραστηριότητές της στις ανάγκες, τις συμπάθειες και αντιπάθειες σας από τη συλλογή και να θυμάται πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε τα cookies καταγραφής κίνησης για να προσδιορίσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε τα δεδομένα σχετικά με την κίνηση του ιστοτόπου μας και να βελτιώσουμε τις ιστοσελίδες μας, προκειμένου να τις προσαρμόσουμε στις ανάγκες των πελατών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης και στη συνέχεια τα δεδομένα αφαιρούνται από το σύστημα.

Συνολικά, τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες, επιτρέποντας μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θα βρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie σε καμία περίπτωση δεν μας δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εσάς, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να δεχτείτε ή να απορρίψετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση browser σας για να απορρίπτετε τα cookies, εάν προτιμάτε. Αυτό μπορεί να σας εμποδίσει από το να επωφεληθείτε πλήρως από την ιστοσελίδα.

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ωστόσο, αφού έχετε χρησιμοποιήσει αυτούς τους συνδέσμους για να φύγετε από τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στον άλλο δικτυακό τόπο. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε όταν επισκέπτονται τέτοιες ιστοσελίδες και τέτοιες ιστοσελίδες δεν διέπονται από την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εξετάσουμε τη δήλωση απορρήτου που ισχύει για την εν λόγω ιστοσελίδα.

Ελέγχοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες 

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία που έχουμε για εσάς είναι λανθασμένη ή ελλιπής, παρακαλούμε γράψτε ή στείλτε μας το συντομότερο δυνατόν, στη διεύθυνση admin@kepos.gr. Θα διορθώσουμε αμέσως κάθε πληροφορία που βρέθηκε να είναι λανθασμένη.

Κατάλογος των cookies που συλλέγουμε

Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει τα cookies που συλλέγουμε και τις πληροφορίες που αποθηκεύουν.

COOKIE nameCOOKIE Description
CART Η σύνδεση με το καλάθι αγορών σας.
CATEGORY_INFO Αποθηκεύει τις πληροφορίες κατηγορίας στη σελίδα, που σας επιτρέπει να εμφανίσετε τις σελίδες πιο γρήγορα.
COMPARE Τα προϊόντα  που έχετε στη λίστα σύγκρισης.
CURRENCY Το νόμισμα της συναλλαγής.
CUSTOMER Μία κρυπτογραφημένη έκδοση της ταυτότητας πελάτη στο κατάστημα.
CUSTOMER_AUTH Μια ένδειξη αν είστε συνδεδεμένοι στο κατάστημα.
CUSTOMER_INFO Μία κρυπτογραφημένη εκδοχή της ομάδας πελατών στην οποία ανήκετε.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Αποθηκεύει το αναγνωριστικό κατηγορία πελατών
EXTERNAL_NO_CACHE Μια σημαία, η οποία υποδεικνύει εάν η χρήση cache είναι απενεργοποιημένη ή όχι.
FRONTEND Η sesssion ID στον server.
GUEST-VIEW Επιτρέπει στους επισκέπτες να επεξεργάζονται τις παραγγελίες τους.
LAST_CATEGORY Η τελευταία κατηγορία που επισκεφτήκατε.
LAST_PRODUCT Το πιο πρόσφατο προϊόν που έχετε δει.
NEWMESSAGE Δείχνει αν ένα νέο μήνυμα έχει ληφθεί.
NO_CACHE Δείχνει κατά πόσον επιτρέπεται η χρήση cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Ένας σύνδεσμος για πληροφορίες σχετικά με το καλάθι σας και το ιστορικό προβολής.
POLL Η ταυτότητα της κάθε δημοσκοπήσεις στην οποία ψηφίσατε πρόσφατα
POLLN Πληροφορίες σχετικά με τις δημοσκοπήσεις στις οποίες έχετε ψηφίσει.
RECENTLYCOMPARED Τα προϊόντα που έχετε συγκρίνει πρόσφατα
STF Πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που έχουν αποσταλεί με φίλους.
STORE Η όψη του κατάστημα ή γλώσσα που έχετε επιλέξει.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Υποδεικνύει αν ένας πελάτης επιτρέπει να χρησιμοποιούνται cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS Τα προϊόντα που έχετε επισκεφθεί πρόσφατα
WISHLIST Μία κρυπτογραφημένη λίστα με προϊόντα που προστίθενται στην λίστα επιθυμιών σας.
WISHLIST_CNT Ο αριθμός των προϊόντων στη λίστα επιθυμιών σας.